Sayfalar

Pro Evolution Soccer (PES) 2015 exTReme V2 Re-pack- toplu paket

exTReme 15 RP2

exTReme 15 V1 ve V2Güncellemesi içeren toplu paket REPACK2 çıktı. Özellikle ilk defa exTReme 15 indirecekler için ve daha önce indirdiği halde çeşitli sorunlar yaşayanlar için tavsiye ederiz. Lütfen indirmeden önce aşağıda yazan uyarıları dikkatle okuyun.


exTReme 15 RE-PACK 2

Kısaca söylemek gerekirse, o ana kadar çıkan tüm güncellemeleri ile birlikte exTReme 15 ana dosyalarını da içeren TOPLU PAKETTİR. RE-PACK 2 kurduğunuzda şunlara sahip olursunuz;

exTReme 15 ana dosyaları (v1)Güncelleme V2
ve tüm resmi KONAMI güncellemeleri
RE-PACK İçeriği:
PES 2015 için STSL, PTT, formalar, oyuncu yüzleri, güncel takım kadroları, tezahüratlar, Türkçe spiker vb 100'lerce eklentiyi içeren toplu exTReme paketidir.



exTReme15 RE-PACK 2 indirdiğinizde, ayrıca exTReme V1 veya V2 güncellemeleri indirmenize gerek kalmaz, tek pakette toplanan tüm dosyaları her zamanki kurulum yöntemi ile bir defada kurabilirsiniz. 


Kimler indirmeli?

-Eğer daha önce exTReme 15 veya güncellemeleri indirmediyseniz, ilk defa indirecekseniz, tek tek exTReme 15 ve güncellemeleri indirmenize gerek yok! exTReme 15 RE-PACK 2 indirin ve hepsine sahip olun.

-Eğer exTReme 15 veya güncellemeleri indirdiyseniz, fakat ligde karışıklılar, çeşitli büyük problemler (kurulumdan ve kullanıcıdan kaynaklı) yaşıyorsanız, RE-PACK 2 ile temiz bir kurulum yapabilirsiniz.

Kimlerin indirmesine gerek yok?

Daha önce exTReme 15 V1 ve güncelleme v2 indirdiyseniz, oyunda herhangi bir ÖNEMLİ hata almıyorsanız kurmanıza gerek yok. Siz zaten tüm dosyalara sahipsiniz demektir.
exTReme 15 RE-PACK 2, şimdiye kadar çıkan exTReme dosyaları ve güncellemeleri haricinde extra dosya veya yama içermez.




NOT: Dosyalar, Tek link, 16 PARTLI LİNK (her part 200 mb) olarak yüklenmiştir. Toplam boyutları aynıdır. 


 
OYUNUNUZ ORİJİNAL DEĞİLSE


PARTLI LİNKLER 
Toplam Boyut: 3 gb 
Her part: 200 mb


Zippyshare 16'LI PARTLAR: 
Her part: 200 mb





OYUNUNUZ ORİJİNALSE
 
 
ÖNEMLİ NOT: DOSYALARI RARDAN ÇIKARTIRKEN VE KURARKEN ANTİVİRÜS PROGRAMINIZ KAPALI OLSUN
KURULUM BİTTİKTEN SONRA BİLGİSAYARINIZDA Pro Evolution Soccer 2015\Data İÇİNE GİRİN VE ORADAKİ dt20_turkce DOSYASININ ADINI dt20_tur yapın. Eğer o dosyadan varsa eski dosyayı silin. 

Kurulum bittiğinde masaüstünüzde yeni oluşan TR logolu kısayoldan arayüzü açıp, oyuna öyle girin. pes2015 kısayolunu kullanmayın.  





Yapımcı: 
TSC exTReme Ekibi
Boyut: 
3
Gb