Sayfalar

Site içi sorunlar - Şikayetler - Sorular - Öneriler

Blog yazarından soru ?
Blogumuzdaki İndirmek için tıklayınız yazlarından şikayetçimisiniz ?
Sizce linkler direk verilmelimi ?(İNDİR:www.hotfile.com/..... gibi)
Bu soruların cevaplarını Bu konunun altına yorum olarak veya iletişimden gönderebilirsiniz.


Şikayet 1:
İndirme Linklerine ulaşamıyorum adf.ly diye site açılıyor dowland yok.
Çözümü:Geneli İndirmek için tıklayın olan linklerimize tıkladıktan sonra açılan Adf.ly sitesinde sağ üst tarafta 5-4-3-2-1 diye geri saydıktan sonra Reklamı geç veya Skip ad diye buton çıkacaktır bu butona tıkladıktan sonra indirme sitesi açılacaktır,sizleri düşündüğümüz için dosyalarımızı en kolay dowland edilen sitelere upload[yüklüyoruz] ediyoruz.

Öneri:
Sayfanın daha hızlı açılması ve çeşitli hatalarla karşılaşmamak için İnternet exploler in en eski sürümlerini önermiyoruz.Yeni sürümleri olan 8-9-10 da sorun yoktur.

Öneri:
Partlı sistem nedir ?Nasıl indirme yapmalıyım?
Çözümü:Partlı sistemi bir dosyanın boyutunun büyük olması nedeni ile boyutlara bölmektir.Yani Part1-part2-part3... diye kaça kadar devam ediyorsa indirmelisiniz.Bu dosyaları birleştirme ise Winrar,7zip veya benzeri programlarla olur,Part1 Sağ tıklayıp Klasöre Çıkart deyip beklemeniz yeterli.


Öneri:Blogumuzun yaptığı anketlere katılmanız[Görüş bildirmeniz]Sizin açınızdan ve blogumuzun gelişmesi açısından iyidir.Yani Şuanki Hangi upload sitesi seçilsin anketine katılarak(1 dk nızı almaz) sizin kolay indirebilmenize ve blogumuzun sabit bir upload sitesi seçmesine yardımcı olur.

Öneri:Facebook sayfamızı neden beğenmelisiniz ?
Blogumuzun takipçisinin daha fazla Kitleye ulaşmasını sağlayacağını düşündüğüm facebook sayfamızı beğenirseniz,paylaştığımız blog konularını daha çabuk görebilirsiniz.
Ayrıca öneri şikayetlerinizi Facebook sayfamızın mesaj bölümündende gönderebilirsiniz. 



Şikayetlerinizi önerilerinizi vb. herşeyi Sağ taraftaki iletişim den veya bu sayfanın altına yorum olarak bize iletebilirsiniz.